Vernikkelen tot verchromen bij Jansen Chroom

De neerslag uit het nikkelbad dat na verchromen verschijnt, is glanzend van uiterlijk en heeft een heel lichte geelachtige lichtreflex bij daglicht. Het deel dat vernikkeld dient te worden kan voor het vernikkelen een slijpbewerking en/of polijstbewerking ondergaan om alle krassen en beschadigingen te verwijderen.

Voorbeelden en mogelijkheden

Vernikkelen biedt een zeer goede corrosieweerstand, maar is niet aanloopbestendig. Dat wil zeggen dat de nikkellaag na verloop van tijd een grijze waas kan krijgen. De nikkellaag kan wel mechanisch worden behandeld, zowel als eindbehandeling en als tussenbehandeling. Hiermee kan de nikkellaag gematteerd worden, zodat de nikkellaag een zeer fraai uiterlijk krijgt. 

Vernikkelen en verchromen

Na het vernikkelen kan de nikkellaag nog worden voorzien van een andere toplaag door middel van verchromen, vermessingen, verkoperen, verzilveren of vergulden. In geval van vernikkelen dient altijd rekening gehouden te worden met de maximale afmetingen. Onze twee nikkelbaden hebben de volgende afmetingen:

Nikkelbad 1       4000 x 500 x 750 mm

Nikkelbad 2       2300 x 1300 x 800 mm

vernikkelen

 

Maximale bad afmetingen

lengte x breedte x diepte
Nikkelbad 1 4000 x 500 x 750 mm
Nikkelbad 2 2300 x 1300 x 800 mm
Bekijk onze veelgestelde vragen

Kom met ons in contact voor persoonlijk advies

Bel ons direct op +31 (0)53 - 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.