Verkoperen van diverse metalen voorwerpen door Jansen Chroom

Koperneerslag heeft de bekende rode kleur van de waterleidingpijp en ontstaat na een proces van verkoperen. Dit kan zowel een decoratieve, als een functionele toepassing hebben. Binnen Jansen Chroom is ruime ervaring en deskundige kennis aanwezig om het proces van verkoperen geheel naar uw wens uit te voeren.

Decoratief of functioneel?

Wanneer verkoperen wordt ingezet ter verfraaiing, dan wordt de koperlaag aangebracht als een decoratieve laag. Deze kan eventueel kunstmatig verouderd (gebruineerd) worden. De koperlaag is niet aanloopbestendig en kan eventueel worden voorzien van een blanke laklaag.

Het verkoperen kan ook een functioneel doel hebben. De koperlaag wordt in dat geval gebruikt als functionele laag, bijvoorbeeld als onderlaag op gegoten zinklegeringen (zamac). Na het verkoperen kunnen op een koperlaag alle mogelijk andere toplagen worden aan gebracht.

Maximale afmetingen bij verkoperen

Of u nu gaat voor het functioneel of decoratief verkoperen, in beide gevallen bent u aan maximale afmetingen gebonden. Ons koperbad heeft een afmeting van:

  • 2300 x 400 x 750 mm (lengte x breedte x diepte) 

 

verkoperen

 

Maximale afmetingen

lengte x breedte x diepte
Koperbad 2300 x 400 x 750 mm
Bekijk onze veelgestelde vragen